„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.4 °C
neliels sniegs

Gribēja, kā labāk, bet sanāca, kā vienmēr?

Var atsaukties uz Ministru kabineta noteikumiem N 999, runāt par cilvēktiesībām, manipulēt ar jēdzieniem “dzīvokļa īpašnieks” un “īrnieks”, pārmest atbildīgajiem domes darbiniekiem patvaļu, vārdu sakot, diskutēt par “liekā” ūdens tēmu, taču joprojām nav rasta skaidrība šajā jautājumā. Jautājums par “liekā” ūdens apmaksu Daugavpilī ir ļoti aktuāls un tas ir jāatrisina. Taču šī jautājuma risināšanā jābūt elastīgiem, – uzskata domes priekšsēdētājas vietnieks Oļegs Tolmačovs. Savu viedokli viņš vēlējās paust arī “Latgales Laikā”.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

09.06.2007 08:13
Laila
Esmu 2 grupas invalīde, ar mani dzīvo vēl kopā tēvs 1 grp. invalīds un māte invalīde un tagad mēs tie paši biezākie un bagātākie , kuri katru mēnesi godīgi uzrāda ūdens patēriņu pēcx skaitītāja , vēl katru mēnesi pieliek klāt uz apmaksu 8-10 Ls , gadā sanāks 100 Ls aptuveni, mēs samaksājam par to ko neesam izlietojuši..... Vienkārši vienreizēji Pašvaldības aizlāpa savus zaudējumus uz pensionāru rēķina, nenoliedzami arī citi iedzīvotājiem ir uzkrauts šis slogs....