„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
daļēji mākoņains

Jersikā redzams valdnieks Visvaldis

Kad ciemiņi apmeklēs Jersikas pagastu, jersikieši rādīs pilskalnu un pareizticīgo baznīcu un vēl vienu spilgtu Jersikas simbolu – Visvalža piemiņas zīmi, kas tika atklāta 10. maijā pie Jersikas pamatskolas.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

01.03.2009 22:47
agate
Visi jūs esiet galīgi dumji,neredzu nekādu iemeslu lai nevajadzētu pievienoties Līvānu novadam.Varbūt būtu normāls cilvēks kas rūpētos par visu kā notiek citās vietās-ceļi sakārtoti,cilvēki saņem pabastus nu vēl daudz kas cits kas nenotiek mūsu pagastā.Ja tik laba Maija vajadzēja piskalnu saglabāt jo tas ir vēsturistiska vieta,bet tas tika atdots un vienalga piekļuves tam nav.Pasola kādu prieciņu un ģīpstat kā 'muļķi kad vajag vēlēšnās vinnēt......
30.06.2007 12:10
reits, slompa@inbox.lv
Nebūtu Maijas, nebūtu varbūt jau sen Jersikas, bet Līvānu novads. Pateicoties Maijai ir saglabājusies Jersika, par kuru zin ne tikai Latvijā!
25.05.2007 14:17
rasta
vot ite vysa myusu problema - mes vysu dzeivi asom "mīļi puorsoku veceiši", da kuo itys daveds - čyuļi iz golvys kuop... vajag īsavuiceit ar kulaku goldā cierst pi vajadzeibys, tod i respekts byus. a itai - Vysvalds kai posoku veceits... ptu...