„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
apmācies

Ilona Jegorova māca skolēnus būt uzņēmīgiem

Bebrenes vidusskolas skolotāja Ilona Jegorova saņems Izglītības un zinātnes ministrijas prēmiju par ieguldījumu bērnu un jauniešu pilsoniskajā audzināšanā, kultūrvēsturisko tradīciju saglabāšanā un skolēnu pētnieciskās darbības veicināšanā. Kad Ilona vēl bija skolniece Bebrenē, klases audzinātāja teikusi, ka viņai būtu jāmāca matemātika, tomēr līdz skolotājas darbam bija jānoiet garš ceļš. Tagad viņa priecājas, ka ir atgriezusies savā skolā.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

02.09.2007 18:11
Liena
Prieks ,ka šodien Bebrenes vidusskolā ir tādi jauki un uzņēmīgi skolotāji kā Ilona . Rīt skolas bērniem pirmā skolas diena šajā mācību gadā . Tāpat tie ir svētki un jauna darba cēliena sākums skolotājiem . Lai jums visiem piepildās iecerētais , lai viss izdodas . Un vēl es gribu teikt , ka tai tālajos septiņdesmitajos gados Bebrenes vidusskolā bija daudz labu skolotāju . Pat ļoti labu ! Tāpēc sūtu sveicienus Bebrenei , Bebrenes vidusskolai , un septiņdesmito gadu skolotājiem šajā skolā ! Tagad es iedomājos , ak ja varētu aizceļot laikā un nokļūt tai solā un skolā , ak ja varētu ... Un tas nekas , ka kolhozā rīt bietes jārauj .... Sveiciens zinību dienā !