„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+5.4 °C
apmācies

Vai Latviju var uzskatīt par neatkarīgu valsti?

4. maijā Latvijas Republika svinēs Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 20. gadadienu. Tās vienaudži ir Latvijas augstskolu pirmo kursu studenti. “Latgales Laiks” vēlējās uzzināt jauniešu viedokli par valsts, kurā viņi ir dzimuši un mācās, neatkarību. Jautājām arī, kāpēc viņi nolēmuši iegūt izglītību tieši šeit.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

06.05.2010 13:49
skolotāja
Un Daugavpils Izglītības pārvalde vēl atbalsta konkursus par "Tēvijas" karu! Tipisks Daugavpils variants, atkal kauns pa visu Latviju!
06.05.2010 13:41
Ziemeļlatgale
Vajag BŪT neatkarīgiem arī domās - piemēram attieksmē pret 9.maiju -krievi to izmanto kā IMPĒRIJAS ATJAUNOŠANAS SVĒTKUS,nevis mierīgi piemin kritušos...Lietuvā neatļāva visas šis izdarības....mums,protams,par ieviesuši veco komunistu terminu - Lielais Tēvijas karš!!! Latvijai tas nav nekāds "Tēvijas" karš ,bet viena iebrucēja nomaiņa pret citu...protams,ne jau visi krievi vienādi domā,bet tendence tiek uzturēta,ka ,lūk,te visus atbrīvoja un atnesa "gaismu un progresu"(īstenībā iznīcināja sakārtotu Eiropas valsti-Latviju)........Tā,lūk!
02.05.2010 14:17
ontuuns, vecais
Pareizi! Bijaam atkariigi no Maskavas {PSRS} TAgad no visiem, pat no saeimas un MK!
30.04.2010 15:33
garoza
Latvija ir atkarīga valsts. Atkarīga no naudas devējiem (bankas, citas valsts vai starptautiskā fonda) kuri dodot naudu, diktē savus noteikumus. Esam atkarīgi arī no Eiropas Savienības. Ekonomiski esam atkarīgi arī Krievijas. Tā ka sanāk, ka mūsu neatkarība ir tikai uz papīra.