„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.2 °C
apmācies

Politiskais duets Šlesers – Šķēle viesojās Daugavpilī

7. maijā Daugavpilī notika Tautas partijas (TP) priekšsēdētāja Andra Šķēles un LPP/LC priekšsēdētāja Aināra Šlesera publiskā diskusija ar saviem partijas biedriem, potenciālajiem vēlētājiem un oponentiem. Daugavpils teātris bija skatītāju pārpildīts, jo cilvēki vēlējās redzēt abus politikas smagsvarus un uzdot viņiem jautājumus. Saņemt atbildes uz visiem jautājumiem gan neizdevās, jo pasākuma vadītāja – Daugavpils domes priekšsēdētāja vietniece Rita Strode (LPP/LC) uzņēmās saimnieces lomu, izlemjot, kuram dot vārdu, taču solīja vēlāk atbildes uz visiem jautājumiem publicēt internetā. Viņa atzina, ka ir sācies priekšvēlēšanu laiks. Divi pazīstami Latvijas politiķi Ainārs Šlesers un Andris Šķēle – nolēmuši turpmāk darboties tandēmā – AŠ2, savukārt iedzīvotājiem līdz vēlēšanām vēl esot laiks saprast, vai politiķiem izdosies kopīgi strādāt un vadīt valdību.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

14.05.2010 10:27
Andrejs F
Jebkurš, kuram ir vēl kaut nedaudz smadzeņu, balsos par Vienotību vai Visu Latvijai. Pārāk daudz kas tiek likts uz spēles šajās vēlēšanās ...
14.05.2010 00:30
necienu šos aš 2
Tas bija PABRIESMĪGI cik vecais šķēle BRUTĀLI atbildēja uz vēlētāju jautājumiem! Vecais šķēle LEPNI paziņoja, ka 2 sievām 3 bērnus uztaisījis! Nonsens!
12.05.2010 21:38
vērotāja
Kur tad mūsu Ilūkstes novada priekšnieks Rāznas kungs,nebij kopā ar Škēli,viņi taču ir tādi draugi,pat gredzeni (masūnu ar lielu krustu,tāda sekta ir) vienādi uz pirkstiem.Viņiem viss ir kopējs.
11.05.2010 21:06
Operators
Pilns video: Cimoska vs Skele: http://www.youtube.com/watch?v=vhSi3tcRDLc
11.05.2010 16:52
Bebucis
Kas tad par viņiem balsos??? "Mēs aizgājām no valdības, tagad gan mēs negribam strādāt, bet kad Jūs mūs ievēlēsiet, tad mēs Jūs darīsim laimīgus..."