„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+5.9 °C
daži mākoņi

Deputātu kandidāti debatēja tiešraidē

8. septembra vakarā Daugavpils teātra zāle bija pilna. Televīzijas kanāls “LNT” tiešraidē translēja programmu “Līderu debates”. Šoreiz vārdu kaujās piedalījās Saeimas vēlēšanu deputātu kandidāti no Latgalē pārstāvētajām sešām lielākajām partijām.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

21.09.2010 09:23
Mīļie tautieši, urzula10@inbox.lv
es ticu Latgales ļaudīm,neticu ,ka raksta ,te būs visvairāk uzpērkamie ,kuru balsis varēs nopirkt .Ja neziniet par ko balsot padomājiet ,kurš mūsu LATVIJAI ir devis visvairāk ,kurš ir izdarījis dauz labo darbu ,taču nejau oligarhi ,kuri pārdeva Latgales zemes austrumu kaimiņiem,ne jau tie ,kas saimniekojot 20 gadus valsti iemeta bedrē ,bet paši ,nu mazgājas tīri un tik ,,kar makaronus uz ausīm ,,tautai ,ne jau tie salkanie brīnumu solītāji ===tādi tie ir bijuši vienmēr .Tātad ,kurš pašlai ir izdarījis vislielāko labumu mūsu Tēvzemei ,bez liekiem solījumiem un plātības ---tas ir DOMBROVSKIS ,kurš nesavtīgi un profesionāli pacēla mūsu valsti ,lai ar mūsu visu palīdzību to ievestu saulītē ,to var izdarīt ar nesavtīgiem cilvēkiem,ar savas valsts patriotiem ===jo mums ir pieredze ,ka oligarhi to nemāk izdarīt ,jo20 gadu laikā valsti tie ,,noraka,, ,bt sevi pacēla ,bet vēsturē ir reāls gadījum,kad lATVIJU ieveda rietumu pasaulē 10 gadu laikā ar tautas nesavtīgo darbu un patriotismu ,kuru mēs esam nolikuši malā ,jo patriotisms rodas no cieņas pret valsti .Valsti var cienīt ,bet tikai ne šos pašizsludinātos oligarhus , par kuriem mums ir kauns . TĀTAD PAR DOMBROVSKI UN VIENOTĪBU ---par Janīnu Kursīti ,Ati lejiņu,Sarmīti Ēlerti undaudziem citiem godīgiem cilvēkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!