„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+9.4 °C
nedaudz mākoņains

Februārī tiks dibināta Daugavpils novada partija

Grupa Daugavpils novada domes deputātu ir nolēmuši dibināt partiju, kura būs orientēta uz novada iedzīvotāju interešu aizstāvību. Šobrīd izvēlētais partijas nosaukums, kas gan vēl būs jāapstiprina partijas dibināšanas kongresā, ir vienkāršs un skaidrs – Daugavpils novada partija. Viena no partijas dibināšanas iniciatorēm ir Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

27.12.2011 09:58
cilvēks
Citēju: "Grupa Daugavpils novada domes deputātu ir nolēmuši dibināt partiju, kura būs orientēta uz novada iedzīvotāju interešu aizstāvību." - līdz šim tātad novada domes deputāti neaizstāvēja novada cilvēku intereses, interesanti kā intereses viņi aizstāvēja???????? Gribētos dzirdēt konktrētas mūsu novada deputātu atbildes par savu darbu. Šķiet, ka mūsu deputātu galvenais pienākums ir dibināt jaunas partijas, izstrādāt jaunas programmas, kuras ta arī netiek īstenotas!
26.12.2011 16:22
Adata
tie paši vēži,tikai citā kulītē....
21.12.2011 17:52
garoza
kapec bez partijas nevar aizstavet novada cilveku intereses? Kas nebus partija, tas bus bez darba!