„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+20.1 °C
daļēji mākoņains

Piedāvās sertifikātu “Goda muļķis”

Dabas parkā “Daugavas loki” katrai vietai ir jāatrod kāda “rozīnīte”, piemēram, Muļķu sādžas apmeklētājiem varētu izsniegt sertifikātu “Goda muļķis”, bet pie Dinaburgas pilskalna būtu jāierīko dāmu taka, kas ļautu iepazīstināt ar visu laiku izcilākajām dāmām Daugavpils un Krāslavas novadā. Šos un citus priekšlikumus 8. februārī, tiekoties ar uzņēmējiem, apsprieda darba grupa, kas izstrādā vienotu dabas parka “Daugavas loki” tūrisma attīstības rīcības plānu 7 gadiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

21.02.2011 17:23
pārdomas
Daugavpils novads malači - tādus nosaukumus ir jāpiešķir ik uz soļa. Ilūkstes novads es skatos tūrismā ceļ Bebreni,laikam tur dalīs muļķu sertifikātus.Uz priekšu...Gaidīsim!Lasīsim Latgales Laiku ar interesi.
21.02.2011 10:59
garoza
Manuprāt, ideja par sertifikātu Goda muļķis, ir galīgi garām. Pieļautojt vispārējo jautrību un jokus pie sertifikāta pasniegšanas, domāju , ka neviens negribēt būt saņēmēja vietā.
20.02.2011 09:38
piedāvajums
tikai sūdudakšas var līdzē 09:29 Lai varētu dzīvot laukos ,JĀNOMAINA VIENOTĪBAS VALDĪBAS DUMIĶIS pret tādu , kurš nav tāds kā mūsu baltrocis gramatvedis ,kurš laukus ir redzējis tikai filmās , bet par premjeru ir jāliek tāds lauku cilvēks, kurš ir pats aris un sejis un PATS IZGAJIS CAURI VISāM BIROKRATIJAS SHĒMĀM UN MUĻĶĪBĀ M no valdības puses. Jūs varat iebilst ,bet Kalvīša laikos lauku cilvēkiem bija liela cerība,bija pacilātība, bija darbība , bija cenšanās sakopt savu māju, savu zemi ,attistit zemkopību,lopkopību ,radot darbavietas savām ģimenem, radiem, draugiem .....BET TAD NĀCA POSĪTĀJS LACIS un...visu atņēma, padzina,nogrieza, apturēja ,likvidēja /skolas,slimnīcas/ ,BET ATSTĀJA un pat savairoja BIROKRāTIJAS APARĀTUS visur, kur vien bija iespējams salikt savus sofera dēlus, jaunpupa klasesbiedrus un pārējos vienotības biedrus.