„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Māju vecākie pastāstīja par savām problēmām ar DzKSU

„Nepilna mēneša laikā es saņēmu aptuveni 80 iedzīvotāju sūdzības par DzKSU darbu, t. sk. 70% no tām jārisina tuvākajā laikā,” apgalvo Daugavpils domes deputāts Vladislavs Bojaruns.

16. jūlijā notika māju vecāko un citu ieinteresētu Daugavpils iedzīvotāju tikšanās ar DzKSU vadību. Lai gan šī pasākuma galvenais uzdevums bija kopīgi atrast dzīvojamā fonda pārvaldīšanas un apkalpošanas uzlabošanas iespējas, Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē daudzi ieradās tāpēc, lai vienkārši izteiktu savu viedokli un parunātu par aktuālām problēmām. Jāpiebilst, ka zāle bija pilna, bet tikšanās rezultāti uzskatāmi par neviennozīmīgiem.

Viens no pasākuma organizatoriem deputāts Vladislavs Bojaruns atzīmēja, ka tikšanās galvenais mērķis bija uzzināt, vai, kritizējot DzKSU darbu, tiek sabiezinātas krāsas, vai arī problēmas tiešām pastāv. Pirms tikšanās sākuma bija skaidrs, kāds ir klātesošo noskaņojums, turklāt zālē vairākums bija vecāka gadagājuma ļaudis, kuri jau bija paspējuši sastrīdēties, paužot savu viedokli par DzKSU darbu. Pie brīvā mikrofona izskanēja daudz emocionālu jautājumu, atklāti tika kritizēta apkalpojošā organizācija un tās vadība. Māju vecākie un aktīvākie iedzīvotāji sūdzējās par remontdarbu kvalitāti, nevēlēšanos neko mainīt par spīti cilvēku lūgumiem, atrakstīšanos vai acīmredzamu sūdzību ignorēšanu utt.

Visu rakstu lasiet avīzē.