„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.7 °C
apmācies

Autovadītāji gaida remonta beigas

 

Ikviens Daugavpils iedzīvotājs un arī atbraucējs tā vai citādi saskaras ar grūtībām, pārvietojoties pa pilsētu, gan sabiedriskajā transportā, gan savā automašīnā. Lai no punkta A nokļūtu punktā B laikā, kad ir visintensīvākā transporta kustība, daudziem nākas meklēt apbraucamos ceļus, stāvēt sastrēgumos. Ceļu remonta laikā cilvēki tiek galā ar grūtībām dažādi – kāds pacietīgi gaida, kāds brauc uz darbu agrāk vai arī vēlāk. Taču visi uzdod jautājumu: „Kāpēc viss tiek remontēts vienlaikus, un kad tas reiz beigsies?”

„Jāņem vērā, ka vienlaikus tiek īstenoti ne tikai ielu rekonstrukcijas projekti, bet arī mainītas tramvaja sliedes, siltumtīklu un ūdensvada sistēmas. Piemēram, remontdarbi notiek Jaunbūvē. Izņemot dažas maģistrālās ielas, slēgtas arī mazās. Runājot par tramvaju uzņēmuma projektu, mēs cenšamies, lai sliežu nomaiņa notiktu paralēli A13 rekonstrukcijai -- slēgtajos posmos,” pastāstīja Komunālās saimniecības pārvaldes tehniskās nodaļas vadītājs Vadims Semoņenko.

Kā teica speciālists, pašlaik ir slēgta 18. novembra iela posmā no Varšavas līdz Daugavas ielai. Braucot pa Daugavas ielu, Ruģeļos var nokļūt, braucot pa 18. novembra ielas zemāko posmu un nogriežoties Nometņu ielā. Galvenie apbraukšanas ceļi (piemēram, no Rēzeknes puses) – Valkas, Smilšu, Kauņas, Latgales, Vidzemes, Kārklu un Cietokšņa iela.

 

Vairāk lasiet 23. augusta numurā.