„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Lubļinas komanda sagrauta, bet pārliekam optimismam nav pamata

Spīdveja kluba „Lokomotīve” pirmās sacensības savā trekā Polijas pirmās līgas čempionātā spīdvejā otrajā raundā ažiotāžu neizraisīja. Ļubļinas komanda atbrauca vājā sastāvā, un nebija šaubu par „Lokomotīves” uzvaru.

Pat Daugavpils kluba kadru problēmas neradīja intrigu par sacensību iznākumu. Kjasts Puodžuks, kurš pirms nedēļas salauza roku Eiropas čempionātā Toljati, ir izstājies no cīņas līdz sezonas beigām. Divas dienas līdz sacensībām smagu kritienu Krievijas čempionātā piedzīvoja Romāns Považnijs, kurš nolēma sadziedēt traumas un šoreiz nestartēt.

Rezultātā Daugavpils junioriem radās lieliska iespēja aizvadīt četrus pilnvērtīgus braucienus. Ivans Pļešakovs un Jevgeņijs Kostigovs nepievīla – gan viens, gan otrs izcīnīja piecus punktus. Iespējams, tas viņiem būs morāls stimuls arī turpmāk cīnīties ar pilnu atdevi.

Pirmajā līgā par pirmo vietu cīnās Gdaņskas un Grudzendzas komanda. Abiem klubiem ir 13 punkti, bet pēc punktu starpības vadībā ir Grudzendza. „Lokomotīve” reāli pretendē tikai uz trešo vietu. Ļubļinai un Daugavpilij pašlaik ir seši punkti, bet, ņemot vērā punktu starpību, „Lokomotīve” ir augstākā vietā.

Visi saprot, ka atbildes sacensībās Ļubļinas komandai būs cits sastāvs un šādas „pastaigas” vairs nebūs.

Visu rakstu lasiet 27.augusta numurā.