„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.9 °C
apmācies

Daugavpils novada uzņēmējus aicina uz bezmaksas semināru par eiro ieviešanu

Banka Citadele sadarbībā ar LR Finanšu ministriju pirmdien, 16. septembrī, aicina Daugavpils un apkārtējo novadu uzņēmējus uz bezmaksas semināru „Eiro ieviešana Latvijā un bankas pakalpojumu pieejamība”, lai informētu uzņēmējus par eiro ieviešanas procesu, bankas pakalpojumu pieejamību, eiro priekšpiegādi un to, kā uzņēmējiem sagatavoties valūtas maiņai.

Seminārs norisināsies pirmdien, 16. septembrī, no plkst. 15:00 līdz 17:00 Daugavpils domes Sēžu zālē, Kr. Valdemāra ielā 1, 2. stāvā, Daugavpilī.

Ko, gatavojoties eiro ieviešanai, svarīgi zināt iedzīvotājiem un kas pirms eiro ieviešanas jāpaveic uzņēmējiem, lai uzņēmuma ikdienas darba nodrošināšana un eiro ieviešana noritētu veiksmīgi?

Lai pilnvērtīgi sagatavotos eiro ieviešanai, īpaši tirgotājiem un pakalpojumu sniedzējiem būtiski valūtas maiņai gatavoties savlaicīgi. Diskusijā ar vietējiem uzņēmējiem Finanšu ministrijas un bankas Citadele eksperti atgādinās būtiskākos eiro ieviešanas posmus un normatīvos aktus, kā arī īpašu uzmanību veltīs nodokļu, grāmatvedības un eiro priekšpiegādes jautājumiem.

Semināra laikā:

  • LR Finanšu ministrijas Eiro biroja pārstāvis Salvis Skladovs stāstīs par praktiskajām nodokļu un grāmatvedības vadlīnijām uzņēmējiem, pašvaldībām un valsts pārvaldes iestādēm;
  • bankas Citadele Eiro projekta vadītāja Jekaterina Žarkova informēs par bankas pakalpojumu pieejamību saistībā ar eiro ieviešanu;
  • bankas Citadele Biznesa daļas pārdošanas vadītājs Kārlis Dorbe informēs par galvenajiem izaicinājumiem, kādiem uzņēmējiem jāgatavojas, kā arī informēs par eiro priekšpiegādi uzņēmumiem.