„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+5.9 °C
daži mākoņi

Motokross Ilūkstē pārbaudīja raksturus un motorus

Latvijas federācijas kausa izcīņas 6. posms un Daugavpils un Ilūkstes novada atklātais čempionāts motokrosā, kas notika 14. septembrī Ilūkstes mototrasē „Celmji”, bija īsts pārbaudījums raksturiem un motoriem. Gandrīz 2 km garā trase bija papildināta ar jauniem interesantiem tramplīniem, dažiem sportistiem bija jāpiedzīvo kritiens vai motocikla noslāpšana pēdējos apļos pirms finiša.

Spēcīgākie braucēji gan parūpējās par acij skatāmām un aizraujošām cīņām, viens no otra atpalikdami vien par dažām desmitdaļām sekunžu. Priecē, ka ar godalgām vainagojās arī Latgales, konkrēti komandas „CAMC Latgale”, motobraucēju sniegums. Jānis Mironovs, kuru līdzjutēji braucienos pavadīja un sagaidīja, tāpat arī apbalvošanā sumināja ar karogiem, uzvarēja „MX seniori” braucienā. Viņš „Latgales Laikam” atzinās, ka ar lielu lepnumu pārstāv Latgali. „Priecē arī tas, ka ir daudz mazo puiku, jauniešu, kas motosportu izvēlējušies, pateicoties vecākiem. No viņiem sanāks īsti vīri,” teica J. Mironovs.

Visu rakstu lasiet 17.septembra numurā.