„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.1 °C
apmācies

Daugavpilī notiks seminārs „Mazā biznesa lielā diena”

 

 

26.septembrī Daugavpilī no plkst.9.30 līdz 14.30 Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē Kr.Valdemāra ielā 1 notiks seminārs "Mazā biznesa lielā diena", kurā aicināti piedalīties mikro un mazo uzņēmumu pārstāvji no Daugavpils un tuvākajām reģiona teritorijām.

Uzņēmēju tikšanos atklās Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu foruma (MVU Forums) izpilddirektors Eduards Filippovs, Daugavpils domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis, Ekonomikas ministrijas padomniece Ilona Platonova, tāpat foruma laikā uzstāsies Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvis un Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Seminārā sniegsim atbildes uz uzņēmēju interesējošajiem jautājumiem:

-       Kā palielināt klientu loku un celt apgrozījumu? (Uzņēmumu pieredze)

-       Kā efektīvāk popularizēt uzņēmuma produkciju un pakalpojumus vietējā tirgū? (Uzņēmumu pieredze)

-       Kas jāzina jauniem uzņēmumiem, lai piesaistītu finanses? (SIA Lursoft un bankas Citadele pārstāvji)

-       Kā lielie uzņēmumi var sasniegt mazo biznesu un strādāt partnerībā (VAS Latvijas Pasts pārstāvji)

Semināra laikā savā personīgajā pieredzē dalīsies mazie un vidējie uzņēmumu vadītāji, kuri ir atraduši savu veiksmes un panākumu formulu. Tāpat pasākuma organizatori sniegs informāciju par iespējām izcili sagatavoties Vislatvijas iniciatīvai „Mazā biznesa diena”, kas notiks šā gada 16.novembrī.

Reģistrēšanās semināram un programma „Mazā biznesa lielā diena” atrodama šeit: www.mazabiznesadiena.lv/seminari. Aicinām reģistrēties līdz 25.septembrim!

Seminārs notiek iniciatīvas „Atbalsti mazo biznesu ietvaros”, ko organizē MVU Forums sadarbībā ar LTRK, Ekonomikas ministriju, Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Rīgas Domi un atbalstītājiem ''Lursoft'', ''Latvijas Pasts'', banku ''Citadele'' un informatīvajiem partneriem Nacionālo ziņu aģentūru ''LETA'', ''Dienas Bizness'', Latvijas Televīziju un Latvijas Radio.