„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Pieteikšanās konkursam "Superpuika 2014" līdz 28. septembrim!

 Konkursam "Superpuika 2014" var pieteikties 2001. un 2002. gadā dzimuši zēni no visas Latvijas. Konkurss "Superpuika" ikgadējs un unikāls Latvijas notikums, vienīgais tik liela mēroga konkurss pusaudžiem Latvijā. To jau 23. norises reizi organizē Tehniskās jaunrades nams "Annas 2".

 Ceļš līdz Superpuikas titulam ved cauri trim kārtām, sākotnēji piesakoties ap 150 puikām. Pirmā kārta norisināsies 8. oktobrī, otrā – 4. decembrī, veidojot atlasi lielajam finālam martā. Finālā 10 labākie puiši plecu pie pleca sacenšas Rīgas Cirka arēnā skatītaju un kameru priekšā, kā arī saņem vērtīgas balvas no konkursa atbalstītājiem.

 Lai kļūtu par Superpuiku ir jābūt universālam – jāprot apstrādāt koku, precīzi nomērīt, rīkoties ar nazi un āmuru, siet mezglus, rāpties pa virvi, pārvietoties augstumā, darboties ar mālu, radīt oriģinālu dizainu utt..

 Pieteikties iespējams līdz 28. septembrim, izpildot on-line anketu mājaslapā http://www.tjn.lv/superpuika/ vai personīgi Tehniskās jaunrades namā "Annas 2", 1. stāvā, pie administratores.