„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+4.7 °C
apmācies

Ditton namā ābolus mainīs pret mobilajiem telefoniem

Daba Latviju lutinājusi ar raženu ābolu gadu – daudzās sētās zeme ir nosēta ar augļiem. Tikai vienu dienu dabas veltēm būs papildu vērtība, jo ābolus varēs pārvērst ērtā un uzticamā mobilajā telefonā. Otrdien, 1.oktobrī pulksten 8:00 no rīta Rīgas Centrāltirgū un Daugavpils Ditton namā pirmajiem 10 pircējiem katrā pilsētā, kas Amigo stendā noslēgs pēcapmaksas līgumu, būs vienreizēja iespēja apmainīt ābolu grozu pret jaunu mobilo telefonu Nokia 100.

«Cilvēki jau ir pieraduši, ka Amigo mobilie sakari ļauj sazināties ar tuviniekiem gan jebkurā Latvijas nostūrī, gan ārzemēs, un nesteidzīgi aprunāties. Ar šo akciju mēs vēlamies dot ikvienam iespēju iegūt arī labu mobilo tālruni – 10 ātrākajiem bez maksas, bet visiem pārējiem akcijas laikā - par simbolisku maksu Ls 4,99, lai Amigo lietotāji varētu izbaudīt ērtu un izdevīgu saziņu ikvienā dzīves situācijā,» paskaidro Amigo vadītājs Artūrs Freimanis.

Atnestie āboli tiks nogādāti reģionālajiem zoodārziem – pirms garās ziemas sulīga pārtika tiem būs tieši laikā.