„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.6 °C
neliels lietus

Pedagogi dāvāja svētkus sev un kolēģiem

Šogad Skolotāju dienu Daugavpilī nosvinēja ļoti neparasti. Svinīgais pasākums Kultūras pilī no ierastās goda rakstu pasniegšanas pārvērtās skaistā koncertā.

Interesantākais ir tas, ka mākslinieku lomā iejutās paši pedagogi, tādējādi pamatīgi pārsteigdami savus kolēģus, jo daudzi pat nenojauta, ka viņiem piemīt dziedātāju un dejotāju talants. Šī mācību gada devīze „No skolotāja – skolotājam” tika realizēta.

Tradicionāli Skolotāju dienā tiek sumināti „Swedbank” konkursa „Jaunais Daugavpils skolotājs” uzvarētāji. Tajā var piedalīties pedagogi, kuru darba stāžs ir no viena līdz pieciem gadiem. Šoreiz trīs godalgas saņēma bērnudārza audzinātājas Santa Šicāne un Viktorija Jakubovska, kā arī Krievu vidusskolas-liceja skolotāja Anastasija Seņkova. Galveno balvu – klēpjdatoru – saņēma 11. bērnudārza audzinātāja Nataļja Fadejeva.

Visu rakstu lasiet 4.oktobra numurā.