Vairākas dienas Daugavpilī viesojās pieci izglītības speciālisti no Itālijas, Austrijas, Vācijas, Čehijas un Nīderlandes, kuri vēlējās iepazīties ar reģionālās izglītības īpatnībām, tradīcijām un inovācijām, kā arī meklēja sadarbības partnerus dažādiem projektiem. Viesus uzņēma arī Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskola.
Viesi kopā ar restorānu pakalpojumu speciālistu grupas audzēkņiem mācījās servēt galdu un locīt salvetes, kā arī degustēja jauno bārmeņu gatavotos kokteiļus. Īpaši viesiem garšoja Rīgas melnais balzams ar persiku sulu.Skolas laboratorijā viesi kopā ar pavāru grupas audzēkņiem mācījās gatavot tradicionālus latviešu ēdienus, ko vēlāk kopīgi nobaudīja.
Visu rakstu lasiet 22.novembra numurā.