„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Annas dāsnuma pietiek visiem

Maļinovas pagasta Komunālās saimniecības priekšnieka pienākumu izpildītāja Anna Ščedrova sagrauj  priekšstatu, ka Komunālā dienesta priekšnieks asociējas ar nopietnu, mazrunīgu vīrieti, kurš bargi izrīko padotos. Trausla, smaidīga sieviete – laimīga māmiņa, rokdarbniece, pēc izglītības agronome un vadītāja, pateicoties kurai vienmēr aktuālā un dažkārt problemātiskā komunālo pakalpojumu joma darbojas saskaņoti.

Agrāk Anna daudzus gadus strādāja ar Maļinovas pagasta jauniešiem. Jaunajai paaudzei viņa ir lieliska pasākumu, svētku, pārgājienu rīkotāja, kā arī draugs, kuram vienmēr var lūgt padomu. Pagasta jaunieši bija pirmie daudzās novada sacensībās, un tajā ir liels Annas nopelns. Pirms gada bijušais komunālā dienesta vadītājs aizgāja no darba, un amatu piedāvāja Annai. Līdz šim Anna bija saistīta ar bezdarbnieku pagaidu nodarbinātības projektu, tāpēc labi zināja, kuri objekti ir komunālās struktūras redzeslokā, par ko visbiežāk sūdzas iedzīvotāji.

Maļinovas pagastā aktuālākie jautājumi komunālajā jomā ir ceļu remonts un greiderēšana, kapsētu un teritoriju sakopšana, dārzu un tīrumu applūšana pavasarī.

Visu rakstu lasiet 6.decembra numurā.