„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+2.2 °C
daži mākoņi

Piekrastes bibliotēka - jaunās telpās

No 2013. gada 18. decembra Latgales Centrālās bibliotēkas filiāle Piekrastes bibliotēka uzsāk darbu jaunajās telpās – Aveņu ielā 40, kas atrodas Daugavpils 16. vidusskolas ēkā. Daugavpils mikrorajonā – Jaunajā Forštadtē – Latgales Centrālās bibliotēkas filiāle darbojas no 2002. gada. Piekrastes bibliotēka sniedz informācijas pakalpojumus mikrorajona iedzīvotājiem un visiem interesentiem.

Bibliotēkā ir pieejams grāmatu un izdevumu krājums dažādu bibliotēkas lietotāju vajadzībām, ir pieejama jaunākā un aktuālākā informācija, kā arī tiek organizēti interesanti un radoši pasākumi visu vecumu lietotājiem.

Bibliotēka ir izveidojusi aktīvu sadarbību ar mikrorajona izglītības iestādēm. Daugavpils pilsētas domes finansiālais atbalsts, kā arī piedalīšanās projektos paver iespēju papildināt bibliotēkas krājumu, automatizēt lasītāju apkalpošanas procesus un nodrošināt interneta pieslēgumu.

Lasītāji un interesenti būs laipni gaidīti bibliotēkā, lai lietderīgi pavadītu brīvo laiku, tiktos ar radošām personībām un gūtu lasītprieku!