„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.2 °C
apmācies

Kosoņu ģimenei ir jaunas mājas

Dubnas pagastā, uzlūkojot Kosoņu ģimenes jaunuzcelto māju, pārņem prieks. Viņi to ir paveikuši ar labdaru, radu, draugu, Dubnas pagasta pārvaldes un Daugavpils novada domes, fonda „ziedot.lv” un „Latgales Laika” informatīvās kampaņas atbalstu.

Māmiņa Ingrīda Ziemassvētku priekšvakarā pateicās visiem labas gribas cilvēkiem, atzīdama, ka pirms pusotra gada notikusī nelaime, kad nodega māja, jau šķiet tāls notikums.

Pateicoties Dubnas pagasta pārvaldei, bija atvesti būvmateriāli, sameklēts meistars, un dažos mēnešos ir uzslieta bloku māja, uzlikts jumts. Tomēr Kosoņu saime - Ingrīda un Vitālijs, meitas Laura un Anastasija turpina dzīvot pagaidu vagoniņā, jo mājai vēl ir jāierīko elektrības un ūdensapgādes komunikācijas, jāveic iekštelpu un fasādes apdares darbi.

Tāpēc labas gribas cilvēki joprojām Kosoņu ģimeni var atbalstīt, ziedojot naudu. Bankas kods BIC/S.W.I.F.T.HABALV22, LV78HABA0551032950677, ar norādi Ingrīdai Kosoņai (p.k.080976-12106).  

Visu rakstu lasiet 28.decembra numurā.