„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.5 °C
apmācies

Daugavpils dome sola trīs slidotavas

Iestājoties salam, Daugavpils pilsētas dome sākusi slidotavu ierīkošanu. Kā informēja domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis, ir plānots ierīkot trīs slidotavas: divas pie sporta skolas, kur uzlies divus mazos futbola laukumus, savukārt viena slidotava taps cietoksnī.

„Citur slidotavu nebūs. Mēs izskatījām dažādus variantus, bet agrāko gadu pieredze liecina, ka noliet citus laukumus nav lietderīgi,” situāciju izskaidroja J. Dukšinskis. „Tiek plānots uzstādīt laukumu ar mākslīgo ledu, bet šo jautājumu risinās nākamajā sezonā. Zinām, ka Latvijā ir pieredze sintētiskā ledus pielietošanā, ko izmanto vasarā. Kur un kā tas būs pie mums, pagaidām nevaru pateikt. Viss būs atkarīgs no iepirkuma procedūras, finansiālajām iespējām.”

Sporta pārvaldes preses sekretārs Nauris Mackevičs pastāstīja, ka pirmo reizi laukumus nolēja 20. janvārī, nākamajā dienā tas tika izdarīts atkārtoti. Iespējams, slidot varēs jau šajās brīvdienās.