„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-0.9 °C
daži mākoņi

Aktieris un režisors Jurijs Losevs nosvinēja 65 gadu jubileju

29.janvārī Daugavpils teātrī sveica aktieri, režisoru un ļoti talantīgu cilvēku Juriju Losevu, kurš svinēja 65 gadu jubileju. Jubilārs ir slavens ne tikai ar savām atmiņā paliekošajām lomām un radošo darbību, kā arī to, ka jau ilgus gadus ir tautas teātra „Iskateļ” mākslinieciskais vadītājs.

Domes vārdā aktieri un režisoru sveica priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis, kurš pasniedza Goda rakstu un teica, ka Jurijs Losevs ir īsts tautas mākslinieks. Domes Kultūras pārvaldes vadītājas vietniece Ināra Barišņikova atzīmēja jubilāra panākumus radošajā darbībā.

Daugavpils teātra valdes locekle Rita Strode apsveica Juriju Losevu un kā vienu no dāvanām pasniedza viņam 1997. gada izziņu par pieņemšanu darbā teātrī ar 38 latu darba algu. Jubilāru apsveica arī viņa kolēģi un audzēkņi, kuri jokoja par viņa vecumu, dāvināja amizantus suvenīrus, atcerējās jautrus agrāko gadu notikumus.

Visu rakstu lasiet 31.janvāŗa numurā.