„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Daugavpils „cālēni” tiek aicināti uz sadziedāšanos!

Daugavpils Latviešu kultūras centrs ir izsludinājis dalībnieku pieteikšanos mazo vokālistu konkursam „Daugavpils Cālis 2014”, kas notiks šī gada 30. martā plkst. 13:00 Daugavpils Latviešu kultūras centra Lielajā zālē (Rīgas ielā 22a).

 Konkursā aicināti piedalīties mazie daugavpilieši vecumā līdz 5 gadiem (ieskaitot).

Lai piedalītos konkursā, līdz šī gada 20. martam jāaizpilda pieteikuma anketa un jānosūta uz e-pastu vilevko@inbox.lv vai jāiesniedz personīgi Daugavpils Latviešu kultūras centrā 32. vai 33. kabinetā.

 Piedaloties konkursā, mazajiem solistiem būs jāizpilda 2 dziesmas (ar vai bez pavadījuma). Dziedātājus klausīsies žūrija, kura vērtēs dziedātāja vokālās spējas, ritma izjūtu un uzstāšanās režiju. Visi konkursanti saņems balvas un diplomus. Tie 2 cālēni, kuri būs ieguvuši visaugstāko žūrijas vērtējumu, tiks izvirzīti mazo vokālistu konkursa „Cāļu Cālis 2014” finālam, kas norisināsies š .g. 21. aprīlī Daugavpils novada Kultūras centrā Dobeles ielā 30.