„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.5 °C
apmācies

Ilūkstes vīrieši sievietēm katru gadu dāvina koncertu

8.martā Ilūkstes novada kultūras centrā jau piekto gadu notiks Starptautiskās sieviešu dienas koncerts, kurā Ilūkstes novada vīrieši sievietēm dziedās skaistākās dziesmas.

„Latgales Laiks” tikās ar idejas autoriem, Ilūkstes novada kultūras centra vadītāju, mūziķi Andi Ķīsi, baļļu muzikantu, pasākumu vadītāju Artūru Lapu un gaismu un skaņu meistaru Aināru Blūzmanu.

Artūrs uzskata, ka koncerts pastāv tik ilgi tāpēc, ka tas ir vajadzīgs gan klausītājām, gan rīkotājiem. Ja pasākumam nav pozitīva mērķa, ja tas neiedvesmo apmeklētājus un organizatorus, tad tādu pasākumu rīkot nav vērts, papildināja Andis. Viņš atzina, ka no šiem koncertiem arī vīrieši ir ieguvēji: „Kad sieviete ir priecīga, laimīga, tad vīrietis jutīsies tāpat. Savukārt vīrieši, kas koncertē uz skatuves, redzot tik daudz starojošo acu, smaidu, šo enerģiju saņem dubultā.”

Visu rakstu lasiet 7.marta numurā.