„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.9 °C
neliels lietus

Reisa autobuss iebrauks Līksnas ciemata centrā

Uzklausot Līksnas pagasta iedzīvotāju lūgumu, reisa autobuss iebrauks Līksnas ciematā. Par to vienojās Daugavpils novada dome un SIA „Daugavpils autobusu parks”, „Latgales Laikam” pastāstīja novada domes Komunālās saimniecības nodaļas tīklu inženiere Anita Pabērza.

Līksnā gan no rīta, gan pēcpusdienā iebrauks autobuss „Daugavpils-Nīcgale-Daugavpils (c.Kalupi)”. Tas brauks no Rīgas šosejas gar Līksnas baznīcu pa Jaunatnes ielu. Proti, autobuss no Līksnas ciemata uz Daugavpili kursēs plkst.7.17, bet vakaros autobuss, izbraukdams no Daugavpils plkst.16.00, Līksnā pienāks plkst.16.18.

Reisa autobuss „Daugavpils-Nīcgale-Daugavpils” Līksnas ciematā sāks iebraukt pēc maršruta izmaiņu saskaņošanas ar valsts SIA „Autotransporta direkcija”, saskaņošana parasti ilgst mēnesi. Tātad autobuss Līksnā iebrauks no aprīļa. Savukārt autobusu pietura Līksnas centrā būs uzstādīta jau martā.