„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+1.9 °C
apmācies

Uzsākta gatavošanās Dzejas dienām - 2014

 Daugavpils pilsētas domes Kultūras pārvalde aicina Daugavpils pilsētas un novada dzejniekus iesniegt savus darbus publicēšanai ikgadējā dzejas krājumā „Dzejas dienas”.

Gatavojoties Dzejas dienām, kas tradicionāli tiek rīkotas septembrī, Raiņa dzimšanas dienā, tiek veidots jaunais dzejas krājuma izdevums. Iespēja publicēt savu dzeju gan latviešu, gan citās valodās tiek piedāvāta autoriem, kas dzīvo Daugavpilī un Daugavpils novadā. Dzeju, ne vairāk kā desmit tekstus, kuri agrāk nav publicēti, ir jānosūta līdz šī gada 1. jūlijam uz Daugavpils Kultūras pārvaldes e-pasta adresi: vita.vilevko@daugavpils.lv. Nosūtāmajā failā nepieciešams norādīt autora vārdu, uzvārdu, vecumu, nodarbošanos, dzīves vietu (norādot: Daugavpils pilsēta vai novads) un kontaktus (tālruņa numuru un e-pasta adresi). Dzeju un ziņas par sevi jāiesūta vienā failā. Faila formāts (Microsoft Word).

Krājuma redkolēģijai ir tiesības veikt atlasi un nepieciešamības gadījumā rediģēt iesūtītos tekstus.

 

Papildus informācija:

Vita Viļevko

Daugavpils pilsētas domes

Kultūras pārvalde

e-pasts: vita.vilevko@daugavpils.lv