„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Vakanču gadatirgū Daugavpilī darba devēji piedāvās gandrīz 300 vakances

29. aprīlī no pulksten 10.00 līdz 14.00 Daugavpils Olimpiskā centra daudzfunkcionālajā sporta kompleksā (Stadiona ielā 1, Daugavpilī) norisināsies Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) rīkotais Vakanču gadatirgus, kuru ikviens aicināts apmeklēt bez maksas.

 Dalībai Daugavpils Vakanču gadatirgū jau ir pieteikušies vairāk nekā 40 darba devēji, kuri darba meklētājiem piedāvā  teju 300 vakances. Darbiniekus meklēs tādi uzņēmumi kā AS "Ditton pievadķēžu rūpnīca", AS "Latvijas maiznieks", SIA "RIMI LATVIA", SIA "Aurora Baltika", SIA "Šafrans", SIA "Kover", SIA "Antaris", SIA "Lattex D", SIA "Axon cable", "ARD Būvserviss", SIA "VAV textile group", SIA "Latgales sakaru serviss", biedrība "Integrum Plus", SIA "Sadzīves pakalpojumi", SIA "Modes formula", SIA "Latgales priede M.", biedrība "Asmu Latgalīts" un citi. Darba devēji meklēs darbiniekus darbam tirdzniecībā, būvniecībā, metālapstrādē, kokapstrādē, šūšanā, mārketingā, ēdināšanā, signalizācijas un sakaru sistēmu projektēšanā, tekstilizstrādājumu un apģērbu ražošanā,  elektromontāžā, lauksaimniecībā, automobiļu remonta un citās jomās.

 Darbu piedāvās būvniekiem, namdariem, apdares darbu strādniekiem, apmetējiem, pārdevējiem, šuvējiem, adītājiem, telemārketinga speciālistiem, inženieriem, tulkotājiem, sabiedrisko attiecību speciālistiem, projektu asistentiem, darbgaldu iestatītājiem, elektromontieriem, palīgstrādniekiem, veļas mazgātājiem, komplektētājiem, reklāmas speciālistiem, fotogrāfiem, biroja administratoriem, datora dizaineriem, māksliniekiem,  piegriezējiem, apsargiem,  noliktavas darbiniekiem, maizniekiem, kulināriem, pavāriem, gaļas izcirtējiem, loģistikas darbiniekiem, tehnologiem, viesmīļiem, autoatslēdzniekiem, santehniķiem,  metinātājiem, krāsotājiem, grāmatvežiem, grāmatvežu palīgiem un citu profesiju pārstāvjiem.

 Tā būs lieliska iespēja un vieta, kur satikties darba devējiem ar darba meklētājiem, lai vienotos par iespējamo sadarbību. Vakanču gadatirgus laikā darba devēji apmeklētājus  informēs par saviem uzņēmumiem, vakancēm, darba nosacījumiem, karjeras izaugsmes iespējām, kā arī veiks pirmās darba intervijas ar piemērotākajiem kandidātiem uz brīvajām darba vietām. 

 Vakanču gadatirgū darbosies NVA stends, tā apmeklētāji varēs uzzināt arī par NVA sniegtajiem pakalpojumiem darba meklētājiem, bezdarbniekiem un darba devējiem, kā arī saņemt karjeras konsultācijas un informāciju, kā meklēt darbu plašākajā CV un brīvo darba vietu datu bāzē Latvijā – NVA CV/Vakanču portālā. Bet Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) speciālisti informēs par izglītības un darba iespējām, kā arī dzīves apstākļiem Eiropas valstīs.

 Dalība pasākumā gan darba meklētājiem, gan darba devējiem ir bez maksas.