„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
daļēji mākoņains

Uz laiku slēgs 20.pasta nodaļu Daugavpilī

No 2014.gada 16.maija līdz 12.jūnijam Daugavpils 20.pasta nodaļa, kas atrodas 18.novembra ielā 136, tirdzniecības centra Rimi telpās, būs slēgta saistībā ar centra rekonstrukciju. Šajā laikā iedzīvotāji aicināti izmantot pasta pakalpojumus kādā no pārējām piecām Daugavpils pasta nodaļām – tuvākā nodaļa atrodas tikai dažu simtu metru attālumā no tirdzniecības centra. Pasta sūtījumu saņemšana ir iespējama arī divās Daugavpils Statoil degvielas uzpildes stacijās un deviņās Narvesen tirdzniecības vietās.

 Informējot iedzīvotājus par gaidāmajām izmaiņām, Daugavpils 20.pasta nodaļas telpās tirdzniecības centrā Rimi jau laikus izvietots attiecīgs paziņojums. Centra rekonstrukcijas laikā tuvākā pasta nodaļa, kurā iespējams saņemt visus pasta pakalpojumus, ir Daugavpils 17.pasta nodaļa, kas atrodas pavisam netālu – Strādnieku ielā 84. Šīs pasta nodaļas darba laiks pirmdienās–piektdienās ir no plkst.8 līdz 19, sestdienās no plkst.9 līdz 15, bet svētdienās nodaļa nestrādā. Tāpat klienti laipni gaidīti Daugavpils 1., 2., 5. un 10.pasta nodaļā.

 Daugavpils iedzīvotājiem ir iespēja izmantot pasta pakalpojumus ne tikai kādā no pilsētas pasta nodaļām, bet arī saņemt pasta sūtījumus divās Statoil degvielas uzpildes stacijās vai kādā no deviņām Narvesen tirdzniecības vietām. Papildu informācija par sūtījumu saņemšanas iespējām Statoil un Narvesen pieejama Latvijas Pasta mājas lapā.