„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
apmācies

Atbalstīs Daugavpils jaunos uzņēmējus

13.maijā pilsētas dome un „Swedbank” parakstīja sadarbības līgumu grantu programmā „Impulss” Daugavpils jauno uzņēmēju atbalstam.

Daugavpils pilsētas dome no sava budžeta piešķīrusi 40 tūkstošus eiro, banka piešķir 10 tūkstošus eiro perspektīvu biznesa ideju atbalstam pilsētas teritorijā. Jaunajiem biznesmeņiem, kuri vēlēsies iesniegt pieteikumu finansiāla atbalsta saņemšanai, jāievēro daži nosacījumi – jābūt deklarētiem Daugavpilī, komercdarbība jāveic pilsētā, viņu biznesam nedrīkst būt vairāk kā divi gadi vai arī tam jābūt pavisam jaunam. Maksimālais atbalsta apmērs, ko varēs saņemt viens komersants, ir 7 tūkstoši eiro.

Pieteikumus var iesniegt līdz 29. augustam Daugavpils pilsētas domes Attīstības departamentā (Kr. Valdemāra ielā 13, 304. kabinets). Pieteikumus izvērtēs līdz 5. oktobrim. Savukārt naudas līdzekļi komersantam būs jāapgūst 12 mēnešu laikā pēc līguma noslēgšanas ar pašvaldību.

Uzzināt sīkāku informāciju par konkursu un uzdot visus interesējošos jautājumus jaunie biznesmeņi varēs speciālā seminārā, kas notiks 30. maijā pl. 15.00 pilsētas domes zālē.

Visu rakstu lasiet 16.maija numurā.