„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.6 °C
nedaudz mākoņains

Jauniešus svelme nebiedēja

24.maijā Daugavpils Centrālajā parkā pie ledus halles, kā arī skeitparka teritorijā, notika VI starptautiskais ielu kultūras festivāls „Urbanstyle 2014”.

Kārtējo reizi galvenais rīkotājs bija Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments kopā ar deju studiju „STOPTIME Dance Studio”. Festivāls „Urbanstyle” Daugavpilī tiek rīkots kopš 2009. gada, lai jauniešiem popularizētu veselīgu dzīvesveidu un attīstītu dažādus ielu kultūras virzienos, tādējādi radot iespēju pašrealizācijai, kas ir ļoti svarīgs aspekts.

Pirmo reizi festivālā bija organizēts speciāls „maratons” (distance 1,5 km), kurā varēja piedalīties visi interesenti. Tradicionāli festivālā bija pārstāvēti ekstrēmie sporta veidi, strītbols un ielu vingrošana, grafiti, dejas un daudz kas cits. Daudzi virzieni pasākuma programmā bija iekļauti kā sacensības, savukārt citi – kā efektīgi šovi un meistarklases.