„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+3.9 °C
apmācies

Veselības inspekcijas Latgales kontroles nodaļa maina atrašanās vietu

Veselības inspekcija informē, ka sākot ar pirmdienu, 2014.gada 2. jūniju, tiks mainīta Latgales kontroles nodaļas adrese Daugavpilī – turpmāk apmeklētāju pieņemšana tiks nodrošināta 18.Novembra ielā 105, 3.stāvā. Apmeklētāju pieņemšanas laiki darba dienās paliks nemainīgi – no plkst.9:00 līdz 12:30 un no plkst. 13:00 līdz 17:00. Līdz šīs nedēļas beigām tehnisku iemeslu dēļ sakarā ar pārvākšanos darbinieki nevarēs pieņemt apmeklētājus.

Iedzīvotājiem apmeklētāju pieņemšanas vietā tāpat kā iepriekš būs iespēja vērsties ar iesniegumiem, kā arī saņemt konsultācijas un atbildes uz neskaidriem jautājumiem par ārstniecības iestāžu uzraudzību, vides higiēnu, dzeramā ūdens kvalitāti un saimnieciskās darbības iekārtu, transportlīdzekļu radīto trokšņu uzraudzību.

Iedzīvotājiem ir iespēja saņemt Veselības inspekcijas sniegtos publiskos pakalpojumus (tai skaitā maksas pakalpojumus), piemēram, normatīvajos aktos noteiktos gadījumos vai pēc fiziskas vai juridiskas personas pieprasījuma novērtē būvprojektu un dažādu objektu atbilstību higiēnas prasībām, sniedz higiēniskās novērtēšanas atzinumu, organizē laboratoriskos izmeklējumus un mērījumus, sniedz atzinumu par to rezultātiem. Latgales kontroles nodaļas darbinieku mobilo telefonu numuri paliek nemainīgi. E-pasts iedzīvotāju jautājumiem: latgale@vi.gov.lv

         Plašāku informāciju par Veselības inspekcijas funkcijām un publiskajiem pakalpojumiem lūdzam skatīt Veselības inspekcijas mājas lapā: www.vi.gov.lv