„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
nedaudz mākoņains

Arka ir slēgta uz pusotru mēnesi

Sākušies darbi Daugavas un Cietokšņa ielas krustojumā. Tā kā arka tiks padziļināta par 1 metru un betonēta, tā būs slēgta uz pusotru mēnesi. Aptuvenais atvēršanas datums – 23. jūlijs, pastāstīja Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes vadība.

Ir izstrādāti apbraukšanas maršruti. Galvenokārt jāapbrauc būs tiem, kuri Daugavpilī iebrauc no Rīgas puses, viņus lūdz braukt pa Ventas un Vidzemes ielu (pagrieziens pie kafejnīcas „Gulivers” pa kreisi). Pilsētnieki, kuri dzīvo cietoksnī un tuvējos rajonos, centrā varēs nokļūt pa Odu un Cēsu ielu, tās jau ir sagatavotas intensīvai mašīnu plūsmai. Gājējiem būs ērtāk – pa nesen izbūvēto tuneli varēs nokļūt cietoksnī un atpakaļ. Tuneli sola drīzumā noasfaltēt un ierīkot apgaismojumu.

Šī gada rudenī ekspluatācijā tiks nodoti visi apļi Daugavas ielā, uz 2015. gada pirmo pusgadu atliks tikai labiekārtošanas darbi.

Visu rakstu lasiet 13.jūnija numurā.