„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+4.2 °C
apmācies

Kļūsti par Daugavpils teātra aktieri!

Ja esi gatavs mainīt savu ikdienu, ierasto ritmu un saistīt savu dzīvi ar teātri, tad tas ir domāts Tev! Daugavpils teātris piedāvā unikālu iespēju - kļūt par aktieri! Un jau šobrīd ir sākusies uzņemšana, Latvijas Republikas Izglītības ministrijas apstiprinātajā, trešā profesionālā līmeņa apmācībā ar specialitāti – Teātra aktieris. Studijas organizē Daugavpils teātris sadarbībā ar Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolu „Saules skola ”.

 Apmācības notiks „Saules skolā”, sākot ar 2014. gada 1. septembri. No apmācībām Kultūras akadēmijā šis piedāvājums atšķirsies ne tikai ar apmācību ilgumu, bet arī ar to, ka absolventi pēc skolas beigšanas neiegūs bakalaura grādu, toties kļūs par diplomētiem speciālistiem ar darba vietu teātrī, jo kurss pirmkārt tiek formēts ar mērķi papildināt Daugavpils teātra trupu.

 Kursā var tikt ieskaitītas personas vecumā no 18 līdz 40 gadiem, kam ir atestāts par vidējo izglītību. Dokumentus līdz 31. jūlijam ir jāiesniedz Saules skolā (Parādes iela7). Sīkāka informācija Saules skolas mājas lapā http://www.saules.lv/.