„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+5.0 °C
skaidrs laiks

Pateicās par koku stādīšanu un pludmaļu labiekārtošanu

Līksnas muižas parkā apbalvoja akcijas „Meža un dārza dienas 2014” aktīvākos dalībniekus.

Jaunieši, lauksaimnieki, draudzes, skolas, pagastu pārvaldes stādīja kokus, atjaunoja mežus, labiekārtoja pludmales un savu īpašumu apkārtni, sakopa kapsētas, kultūrvēsturiskos objektus. Apskatījusi padarīto klātienē, Daugavpils novada pašvaldība piešķīra Pateicības rakstus, tos pasniedza domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska.

Medumu pagasta Skolas ielas 13mājas īpašnieki Ņina un Mečislavs Koroļi godināti par radošākajiem dīķa un dārza iekārtotājiem, Naujenes pagasta Kraujas ciema iedzīvotājs Jevgeņijs Morozss -- par ieguldījumu Hoftenbergas parka sakopšanā, Kalupes katoļu draudzes prāvests -- par dievnama ainavas izveidošanu, Maļinovas pagasta jauniešu biedrība „Maļinki” -- par iesaistīšanos pagasta pārvaldes labiekārtošanas pasākumos un sabiedrības informēšanu.

Savukārt Višķu pagasta biedrības „Višķu attīstība” valdes priekšsēdētājs Jānis Vanags un Daugavpils novada domes projektu vadītāja Gina Smelcere saņēma balvas par Višķu pagasta Luknas ezera labiekārtošanas projektiem. Naujenes kultūras centrs Meža un dārza dienās rīkoja putnu būrīšu pagatavošanas akciju „Izkrāsosim pavasari” un par to saņēma balvu.

X