„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+0.4 °C
nedaudz mākoņains

Jaunā Forštate apspriež autobusu maršrutus

 

Līdz 25. jūlijam notiek Jaunās Forštates autobusu maršrutu shēmu optimizācijas apspriešana. Daudzi par to ir dzirdējuši, bet cilvēkiem ir atšķirīgi viedokļi – kāds ir pret, kāds – par, kādam ir vienalga. Avīze „Latgales Laiks” jautāja Jaunās Forštates iedzīvotājiem, ko viņi domā par autobusu kustību mikrorajonā.

Diāna atzina, ka pašlaik sabiedrisko transportu viņa izmanto diezgan reti, bet iepriekš braukusi ar autobusu gandrīz katru dienu. Sabiedriskā transporta kustība mikrorajonā mani viņu apmierina, autobusi un maršruta taksometri kursē bieži, tāpēc var ātri tikt uz centru, Jaunbūvi, ķīmiķu mikrorajonu utt. „Vienīgā problēma rodas tad, ja piebrauca augstais autobuss ar kāpnēm, kurā nav iespējams iekāpt bez citu pasažieru palīdzības,” pastāstīja Diāna. „ Es domāju, ka būtu labi, ja daļa autobusu iebrauktu mikrorajonā pa Aveņu, nevis Piekrastes ielu, brauktu garām visiem lielveikaliem pretējā virzienā, jo tas ir ērti pasažieriem.”

Visu rakstu lasiet 22. jūlija numurā.