„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
neliels sniegs

Bites palīdz Annai Krumpānei atgūt iekšējo mieru

 

Pāri savam sešdesmit gadu dzīves slieksnim dzemdību speciāliste, ginekoloģe un psihoterapeite Anna Krumpāne pārkāpj ar milzīgu dzīves pieredzi un zināšanu bagāžu. Vairāk kā četrdesmit ginekologa profesijai veltītie gadi nebija rozēm kaisīti, taču ikviens dzīves pārbaudījums neesot bijis veltīgs, jo mudinājis iet tālāk un sevi pilnveidot. Pašlaik Anna ir viena no retajiem perinatālās psiholoģijas speciālistiem Latvijā, kas palīdz topošajām māmiņām apzināties gaidāmās izmaiņas viņu dzīvē un morāli būt gatavām lielajai dienai.

 

Nedēļas nogalē sastopu ārsti nevis viņas darba kabinetā, bet gan bišu dravā Annas lauku mājās „Mežābeles” Dridža ezera krastā, kas ir viņas ģimenes mazā miera osta. „Šeit debesis šķiet tik zemas, ka ar roku var aizsniegt,” staro Anna. Ciemos atbraukusi meita Agnese un māsa Janīna, lai palīdzētu gatavoties jubilejas svinībām. Pati jubilāre smaidot atklāj, ka apaļais gada skaitlis jau sagaidīts decembrī, taču svinības atlikusi uz Annas dienu, lai var pulcināt draugus kopā pie dabas.

Visu rakstu lasiet 25. jūlija "Latgales Laikā".