„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Apspriedīs apkures tarifa projektu Naujenē un Kalkūnē

5.augustā Naujenes pagastā, Kraujā notiks uzklausīšanas sanāksme par SIA „Naujenes pakalpojumu serviss” iesniegto siltumenerģijas tarifu projektu Naujenes un Kalkūnes pagastam.

Jebkurš interesents, atnākot plkst.12.00 uz Naujenes jauniešu iniciatīvas un sporta centru Kraujā, varēs paust viedokli par vienoto tarifu 56,22 eiro par MWh (bez PVN) Kalkūnes un Naujenes pagastā. Šo tarifu Daugavpils novada pašvaldības uzņēmums „Naujenes pakalpojumu serviss” piedāvājis apstiprināšanai Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai.

Gan pirms, gan pēc sapulces priekšlikumus un ieteikumus var sūtīt arī uz e-pastu sprk@sprk.gov.lv vai nps@inbox.lv, vai rakstiski Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Ūnijas ielā 43, Rīgā vai Naujenes pakalpojumu servisam Daugavas ielā 29a, Kraujā, Naujenes pagastā Daugavpils novadā.

Šobrīd Naujenes pagastā apkures tarifs ir mainīgs, jo ir pakārtots gāzes cenai, proti, tie ir EUR 50,03 -- 84,31 par MWh (bez PVN), bet Kalkūnes pagastā -- EUR 63,72 par MWh (bez PVN).