„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.6 °C
nedaudz mākoņains

Ilona Linarte-Ruža vadīs Ilūkstes mūzikas un mākslas skolu, „Saules skolai meklēs jaunu direktoru

Ilona Linarte-Ruža vadīs Ilūkstes mūzikas un mākslas skolu, jūlija sēdē nolēma Ilūkstes novada dome.

Deputātu balsojums bija gandrīz vienbalsīgs („pret” nobalsoja Kristaps Averjanovs, „Vienotība”). Kā „Latgales Laikam” pastāstīja Ilūkstes novada domes priekšsēdētājs Stefans Rāzna, tuvākajā laikā Ilona Linarte-Ruža ar pašvaldības izpilddirektori vienosies, no kura datuma sāks darbu jaunajā amatā.

Ilona Linarte-Ruža teica, ka ir iesniegusi atlūgumu Daugavpils pilsētas pašvaldībai. „No „Saules skolas” eju projām ar mierīgu sirdi, jo redzu vairākas kandidatūras turpat „Saules skolā”, kas var vadīt un attīstīt skolu arī turpmāk,” sacīja Ilona. Savulaik viņa bija izveidojusi arī „Saules skolas” filiāli Ilūkstē.

Kurš būs jaunais „Saules skolas” direktors? Daugavpils domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis teica, ka dome jau ceturtdien Izglītības un kultūras komitejas sēdē lems par Ilonas Linartes-Ružas atcelšanu un jaunā „Saules skolas” direktora amata kandidātu konkursu.