„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Jaunieši mācījās sadarboties un draudzēties

9. un 10.augustā Medumu parkā Daugavpils novada jaunieši, sabraukuši uz gada lielāko pasākumu - salidojumu, sportoja neformālajās sporta spēlēs, rādīja talantus un atpūtās.

Pirmo reizi jaunieši apvienojās jauktajās komandās, proti, vienā vienībā plecu pie pleca cīnījās vairāku pagastu jaunieši. Sacenšoties gan komandu sacensībās „Aklais volejbols”, „Neveiklais tomāts”, „Šķēršļu trase” un komandu stafetē, gan individuālajās disciplīnās, jaunieši punktus krāja tieši sava pagasta komandai. Tāpat tika novērtēta pagastu komandu izdoma, izrotājot telšu pilsētiņu, un talanti, prezentējot vakara miniatūras.

Visus punktus summējot, tiesneši šogad uzvaru piešķīra Maļinovas jauniešu komandai, otrajā vietā ierindojās Tabores jaunieši, bet vabolieši ir trešie. Savukārt jaukto komandu cīniņā favorīti bija komandas „Red bull” un „BMS” un puišu komanda.

Kā „Latgales Laikam” atzina uzvarētāju, Maļinovas pagasta komandas kapteinis, sporta darba organizators Viktors Andruškevičs un Daugavpils novada Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciāliste Santa Matisāne, jauniešiem iepatikās sportošana jauktajās komandās. „Šī tradīcija ir jāturpina. Tādā veidā mēs mācāmies sadarboties un draudzēties,” uzskata Viktors.