Vjačeslavam Trošinam vasara ir viskarstākais laiks. Nesen par labāko atzītā Daugavpils restorāna šefpavāram nav laika domāt par atvaļinājumu, jo tūristu plūsma nemazinās un kāzu svinības ir pieteiktas ilgam laikam uz priekšu.
Kafejnīcu „Arsenāls” atklāja reizē ar Marka Rotko mākslas centru, un, lai arī pagājis tikai nedaudz vairāk par gadu, kafejnīca, tāpat kā mākslas centrs, kļuvusi par vienu no apmeklētākajām pilsētā. Šī gada maijā pašvaldības rīkotajā konkursā „Arsenāls” tika atzīts par labāko restorānu Daugavpilī. Divdesmit piecus gadus vecais Vjačeslavs strādā šeit kopš atklāšanas, lai gan viņš nemaz nedomāja kļūt par pavāru.
Sācis strādāt „Arsenālā”, Vjačeslavs kopā ar kolēģiem ēdienkartes pamatā iekļāva ēdienus, kas ir gandrīz visās pilsētas ēdināšanas iestādēs, pievienojot dažas nianses, kuru nav nekur citur. Pirmajā darba gadā pierādījās, ka eksperiments ir izdevies – cilvēki vēlas nogaršot kaut ko jaunu, tāpēc tagad šefpavārs ir izstrādājis īpašu ēdienkarti, kas noteikti pārsteigs apmeklētājus.
Visu rakstu lasiet 15.augusta numurā.
Vjačeslavam Trošinam vasara ir viskarstākais laiks. Nesen par labāko atzītā Daugavpils restorāna šefpavāram nav laika domāt par atvaļinājumu, jo tūristu plūsma nemazinās un kāzu svinības ir pieteiktas ilgam laikam uz priekšu.
Kafejnīcu „Arsenāls” atklāja reizē ar Marka Rotko mākslas centru, un, lai arī pagājis tikai nedaudz vairāk par gadu, kafejnīca, tāpat kā mākslas centrs, kļuvusi par vienu no apmeklētākajām pilsētā. Šī gada maijā pašvaldības rīkotajā konkursā „Arsenāls” tika atzīts par labāko restorānu Daugavpilī. Divdesmit piecus gadus vecais Vjačeslavs strādā šeit kopš atklāšanas, lai gan viņš nemaz nedomāja kļūt par pavāru.