„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.8 °C
apmācies

No šodienas- bezmaksas braukšana

No šodienas, 9.septembra, Daugavpils pensionāri, kas ir vecāki par 70 gadiem, varēs bez maksas braukt pilsētas sabiedriskajā transportā.

Lai pierādītu savu piederību minētajai kategorijai, iedzīvotājiem būs jāuzrāda atbilstošs dokuments. Šajā nolūkā pensionāriem jāvēršas vai nu Sociālo lietu pārvaldē (Vienības ielā 8), Sociālās aprūpes un rehabilitācijas dienas centrā (Liepājas ielā 4) vai sociālajā mājā (Šaurā iela 28). Līdzi jāņem pase, foto 3х4 un iepriekšējā atlaižu karte par braukšanu ar 50% atlaidi. Ja šī karte ir nozaudēta, jāuzrāda dokuments no policijas par kartes nozaudēšanu.

Pēc domes priekšsēdētāja Jāņa Lāčplēša teiktā, pašvaldības nākamais solis būs skolēnu nodrošināšana ar braukšanu otrā sabiedriskā transporta veidā bez maksas vai par simbolisku maksu. Pašlaik skolēni var bezmaksas braukt vai nu ar autobusu vai ar tramvaju.