„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.7 °C
apmācies

Grupa „Dabasu Durovys” aicina doties pretī savai bākai

Daugavpilī, viesnīcā „Park Hotel Latgola” 4.septembrī notika grupas „Dabasu Durovys” jaunā albūma „Bāka” koncerts.

Ierakstā piedalījās grupas mūziķi Arnis Slobožaņins (balss, ģitāra, basa ģitāra, perkusijas, ukulele), Romāns Sladzis (ģitāra, balss), Valdis Rundzāns (basģitāra, balss), Egils Kulmanis (taustiņi, balss), Aleksandrs Tamanis (bungas, perkusijas) un Kristaps Strods (basģitāra) kopā ar Lauru Bicāni (balss, akordeons), Armandu Ozoliņu (ģitāra), Eviju Smagari (balss), Andri Jurānu (bungas), Tatjanu Larionovu (balss) un Dārtu Stašāni (balss).

Viņi, skaņu režisora Džeimsa Batterila atbalstīti, saviem faniem un jaunajiem klausītājiem parādīja, kas ir tapis pusotra gada laikā. Jāiestarpina, ka „Dabasu Durovys” kopā ar Sanri un Jāni Rimicānu, un studiju „3 karotes medus” ir izveidojuši klipus dziesmai „Sejas grāmata” un albūma „Bāka” koncertierakstu.

„Jau albūms „Bāka” ir visas grupas „Dabasu Durovys” kopdarbs, uzskatu, ka man vienam pieder nepelnīta uzmanība. Nosaukums „Bāka”, tāpat arī tituldziesma, stāsta par to, ka katram cilvēkam ir jāatrod mērķis, , ko viņš grib darīt. Tā ir viņa bāka. Bet, diemžēl, cilvēks ne vienmēr vēlas pamest savu komforta zonu, lai dotos ceļā, lai gan bāka ar savu gaismu aicina piecelties, iet un sasniegt šo mērķi," saka Arnis.

Visu rakstu lasiet 12.septembra numurā.