„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Aicina ekskursijā pa Rīgas ielu

Daudzi Daugavpils iedzīvotāji staigā pa Rīgas ielu katru dienu, bet diezin vai visi zina Latvijā pirmās gājēju ielas vēsturi.

Šāda iespēja būs visiem interesentiem 13. septembrī, Eiropas kultūras mantojuma dienās. Stundu ilgā bezmaksas ekskursijā, kuras laikā pastāstīs par Rīgas ielas tapšanu, arhitektūras īpatnībām un vēsturi, varēs piedalīties visi interesenti. Tās sākumā un beigās dalībniekus gaida muzikāls pārsteigums.

Pulksten 11.30 ekskursijas vadītājs sagaidīs interesentus, kuri vēlēsies noklausīties ekskursiju krievu valodā, bet pl. 12.00 – latviešu valodā. Pulcēšanas vieta – dzelzceļa stacijas uzgaidāmā telpa.

Savukārt plkst.18.00 Rīgas ielā sāksies 3.Starptautiskais mūzikas un mākslas festivāls „Daugavpils ReStArt” – notiks pasākums „Krāsainā pastaiga Rīgas ielā” – gaismas, mūzikas un mākslas saspēle.