„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.3 °C
apmācies

Ceļu remontu ietekmē laika apstākļu kaprīzes

Lai gan jau bijušas pirmās salnas, Daugavpilī turpinās ceļu būvdarbi.

Daugavpils domes Komunālās saimniecības pārvaldes Tehniskās nodaļas vadītājs Igors Prelatovs pastāstīja, ka kārtējie darbi rit pēc plāna, tiesa, Lāčplēša ielā lietus dēļ nācās uz vienu dienu atlikt apakšējās asfalta kārtas ieklāšanu.

Pašlaik ir ieplānoti darbi Jaunajā ielā posmā no Nometņu līdz Tirgus ielai, aplī Odu ielā, Birkineļu ielā, daļēji Stacijas, Strādnieku ielā no Jelgavas līdz Grodņas ielai. Visus darbus paredzēts pabeigt oktobrī.

Ceļu būvdarbu sezona turpināsies tik ilgi, cik ļaus laika apstākļi. „Protams, būvdarbi sagādā neērtības, jo īpaši pilsētas centrā, bet visur ir paralēlās ielas apbraukšanai. Daži būvdarbi gaida savu kārtu, jo šiem posmiem nav alternatīvu apbraucamo ceļu. Piemēram, kamēr slēgts Saules ielas krustojums, darbi Lāčplēša ielā ir atlikti,” pastāstīja Igors Prelatovs.

Lielie projekti tiks pabeigti oktobrī. Piemēram, Ventas un Vidzemes ielā ir atlikuši tikai sīki darbi. Tāpat sīkumi atlikuši arī Varšavas ielā. Komunālajā ielā pamatdarbi ir pabeigti, bet tika veikts papildu iepirkums nogāžu nostiprināšanai un kāpņu ierīkošanai.

Visu rakstu lasiet 26.septembra numurā.