„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+8.8 °C
apmācies

Daugavpilī pirmo reizi notiek Veselības nedēļa

No 29. septembra līdz 5. oktobrim Daugavpilī pirmo reizi notiek Veselības nedēļa. Tas ir starptautisks pasākums, kas norisinās 33 valstīs.

Visu nedēļu dažādos pilsētas mikrorajonos ieplānoti daudzi interesanti pasākumi, kas veicina veselīga dzīvesveida piekopšanu visām paaudzēm, biežāku laika pavadīšanu kopā ar ģimeni un draugiem.

Veselības nedēļā būs iesaistītas pilsētas skolas, sociālās iestādes, psihoneiroloģiskā slimnīca, nevalstiskās sabiedriskās senioru organizācijas utt.

30.septembrī no pl. 9.00 līdz 13.00 visi Daugavpils iedzīvotāji varēs izmērīt holesterīna un glikozes līmeni Sarkanā Krusta nodaļas veselības istabā (Kr. Valdemāra ielā 13).

1.oktobrī visi vecāki un bērni tiek aicināti uz atvērto durvju dienu Daugavpils bērnu un jauniešu sporta skolā. No pl. 15.00 līdz 17.00 šeit varēs uzzināt par sporta sekcijām, kurās var pieteikt bērnu.

2.oktobrī pl. 10.00 visi, kas interesējas par nūjošanu, tiek gaidīti Jaunajā Forštatē (Rēzeknes ielā 17, māja iepretim mežam), kur Sarkanā Krusta Daugavpils nodaļas locekļi demonstrēs Eiropā populārā atveseļošanās veida pamatus.

Šajā pašā dienā Vienības laukumā pl. 16.00 notiks „Zibakcija ar lecamauklām” visai ģimenei.

5.oktobrī pl. 11.30 pilsētas iedzīvotāji tiek aicināti uz stadiona „Esplanāde”, kur notiks draudzības spēle futbolā

Ar visu Veselības nedēļas programmu var iepazīties Sporta pārvaldes un pašvaldības mājas lapā.