„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Par otro slimnīcas valdes locekli kļūs Reinis Joksts

Informāciju par to, ka par Daugavpils reģionālās slimnīcas valdes otro locekli iecelts pilsētas domes deputāts Reinis Joksts (Latgales partija), „Latgales Laikam” apstiprināja domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis.

Pirms divām nedēļām preses konferencē priekšsēdētājs ziņoja, ka tad, kad divi citi slimnīcas dibinātāji – Daugavpils novada un Ilūkstes novada dome, parakstīs protokolu, tiks izsludināts konkurss uz diviem slimnīcas valdes locekļu amatiem. Konkursā varēs piedalīties pašreizējā DRS vadītāja Inta Vaivode.

Savukārt tagad, pēc J. Lāčplēša teiktā, lēmumu par konkursa rīkošanu partneri neatbalstīja. Sapulcē tika pieņemts lēmums mainīt slimnīcas statūtus, atsaukt no pienākumu pildīšanas Intu Vaivodi un viņu atkal iecelt par vienu no valdes loceklēm. Otrs būs Reinis Joksts. Kad būs noformēti visi nepieciešamie dokumenti, viņš pametīs savu valdes locekļa amatu Daugavpils psihoneiroloģiskajā slimnīcā.