„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. aprīlis
Otrdiena
Alfs, Bernadeta, Mintauts
+8.2 °C
apmācies

Skolotājs ieaudzina mīlestību pret sportu

Pilskalnietim Edgaram Gaidamovičam ir savs veiksmes stāsts -- viņš ar Daugavpils Universitātes sporta skolotāja diplomu saņēma darba piedāvājumu savā specialitātē dzimtajā Ilūkstes novadā. Edgars ir vieglatlētikas treneris Ilūkstes novada sporta skolā un aizvieto sporta skolotāju Subates pamatskolā.

„Esmu laimīgs cilvēks, tāpēc ka ir piepildījies sapnis par skolotāja darbu. Paldies manam Ilūkstes 2. vidusskolas (tagad tā ir Sadraudzības vidusskolas) sporta skolotājam Vladimiram Novikovam, kurš vadīja interesantas sporta stundas. Man patika visi sporta veidi -- vieglatlētika, futbols, basketbols, volejbols. Es biju labākais sportists klasē, vēlāk arī studēdams DU,” „Latgales Laikam” pastāstīja jaunais skolotājs.

Pirms Skolotāju dienas, ko svinēsim šo svētdien, Edgars Gaidamovičs kolēģiem novēlēja izturību, veselību, labu garastāvokli un labus skolēnus.

Visu rakstu lasiet 3.oktobra numurā.