„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+4.7 °C
apmācies

Gardēži novērtējuši sieru un biezpiena krēmu

Godalgas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food" regulāri saņem AS „Latgales piens”, arī šogad uzņēmuma produkcija tika godam novērtēta, papildinot līdzšinējo balvu fondu ar vēl divām medaļām – saņemta sudraba godalga par nenogatavināto saldpiena sieru „Tējas siers ar ķimenēm” un bronza par biezpiena krēmu ar zemeņu piedevu „Gardumiņš”.

„Latgales piens” ražošanas vadītāja Margarita Antufjeva atzīst, ka konkursā saņemtais novērtējums ir visas uzņēmuma komandas nopelns, taču liela loma produkcijas kvalitātē ir meistarēm, kas piedalās produkta tapšanas procesā. Jau otru gadu atzinīgi novērtēts meistares Ludmilas Čepelovas darbs. Pērn viņa nopelnīja uzņēmumam bronzas medaļu par svaigo sieru „Rīta siers ar zaļumiem”, bet šogad - bronzu par biezpiena krēmu. Sudraba medaļu šogad nopelnījusi meistare Natālija Grustāne, kuras vadībā top nenogatavinātais saldpiena siers. 

Visu rakstu lasiet 10.oktobra numurā.