„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+12.9 °C
apmācies

Anastasija Grigorjeva: „Tā ir trenera medaļa”

Pasaules čempionātā cīņā, kas septembrī notika Taškentā, trīskārtējā Eiropas čempione Anastasija Grigorjeva izcīnīja pirmo medaļu šāda līmeņa turnīrā. Ceļš uz pjedestālu bija smags. Sportiste tik tikko bija paspējusi sadziedēt traumu un atsāka treniņus mēnesi pirms sacensībām. Tas ir neiedomājami īss laiks, lai sagatavotos. Spītējot apstākļiem, Anastasija izcīnīja bronzas godalgu, bet, atgriezusies mājās, veiksmīgi nokārtoja sesiju universitātē.

"Interesanti sanāk – kad biju gatava un noskaņojusies cīņai par medaļu, neizdevās uzvarēt, bet šoreiz, kad nebiju ideālā formā un īpaši necerēju uz panākumu, izcīnīju medaļu. Protams, tā ir ļoti vērtīga. Ir svarīgi tikt pāri psiholoģiskajai barjerai un pierādīt pašai sev, ka varu uzvarēt arī pasaules čempionātā. Ja, esot šādā formā, spēju izcīnīt godalgu, tad lai Dievs dod sasniegt vislabāko formu un kļūt par čempioni. Paldies trenerim, patiesībā tā ir Sergeja Kursīša medaļa," saka Nastja.

Visu rakstu lasiet 24.oktobra numurā.